Türkiye kırtasiye sektörünün lider markası Adel, 2016 yılının yeni ürünlerini Çorum’daki satış noktalarına sunmaya hazırlanıyor. 15-16 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğinde, satış noktaları Adel’in 4.500’e yakın ürün çeşidini yakından görme ve sipariş verme fırsatı yakalayacak.
Türkiye’de kırtasiye sektörünün lideri konumundaki Adel, Mart ayı boyunca 2016 yılı ürünlerini tanıtmak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki perakende satış noktaları ile buluşuyor. Bu yıl Çorum’da 15-16 Mart tarihleri arasında Anitta Otel’de düzenlenecek olan etkinlikte Adel, dünyaca ünlü Faber-Castell, Adel, Adeland, Graf von Faber-Castell, Eberhard Faber, Atlas ve Max markalarının portföyünde bulunan tüm ürünlerinin yanı sıra, oyuncak kategorisindeki ürünlerini tanıtacak.
21 yıldan bu yana kesintisiz olarak satış noktaları ile buluştuklarına dikkat çeken Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler, “Her yıl gerçekleştirdiğimiz bu etkinliklerle Türkiye’nin dört bir yanındaki 7.000’e yakın satış noktamızla bir araya geliyor, yeni ürünlerimizi onların bulundukları illerde tanıtıyoruz. 2015 yılında ciromuzu bir öncesi yıla göre % 14 oranında artırdık. Bu noktaya gelmemizde satış noktalarımızın katkısı çok büyük” dedi.
Hizaler, Adel’in Çayırova’daki yeni yatırımının karlılığı ve şirketin büyümesini sürdürebilmek adına önemli bir itici güç olacağını vurgulayarak “Kartal’da bulunan eski üretim tesisimizden % 30 daha fazla kapasite artışı olan bu tesiste, kaynaklarımızı daha verimli kullanarak.