Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban, ‘2023 Eğitim Vizyonu’ kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile toplantı düzenledi.

Çoban’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürleri söz alarak, hedefler, projeler ve ihtiyaçlara yönelik bilgilendirme yaptılar.

Düzenlenen toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Çoban, “Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye´ sloganı ile başlayan yolculuğumuza birlik, beraberlik, özveri, çaba ve en önemlisi yürekten bağlılıkla mutlu çocuklar yetiştirmenin vermiş olduğu iç huzurla devam edeceğiz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin liderliğinde okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile beraber ‘Vizyon Belgesi’nde ifade edilen hedeflere ulaşmak amacıyla aynı şemsiye altında durup, çocuklarımızı çağımızın zararlı alışkanlıklarından korumaya yönelik çalışmalarla, eğitim öğretimin mihenk taşı fedakârca görev yapan öğretmenlerimizin motivasyonunu arttırarak çalışmalarımızın kalitesini en yüksek seviyede tutmalıyız” dedi.

Canı gönülden kenetlenerek, bıkmadan, yorulmadan, paylaşarak, aynı hedefe odaklanarak, bir ekip ruhu ile üretim odaklı çalışmalar yapılacağını bu çalışmalarda inançla, yürekten bağlılıkla hedefe ulaşılacağından şüphe duymadığını belirten Çoban, İlçe Milli Eğitim Müdürlerine başarılar dileyerek, toplantıya son verdi.

Editör: TE Bilişim