Vali Mustafa Çiftçi, ilçe ziyaretleri kapsamında Dodurga’yı ziyaret etti.

Göreve gelmesinin ardından fırsat buldukça ilçeleri ziyaret eden Vali Çiftçi, yedinci ilçe ziyaretini Dodurga’ya gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Abdurrahman Başbuğ ve kamu kurum ve kuruluşlarından yetkililerin de hazın bulunduğu gezide ilk olarak Dodurga Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Mustafa Çiftçi, burada Kaymakam Muhammed Furkan Tuna tarafından karşılandı. Kaymakamlık makamında ilçe hakkında brifing alan Vali Mustafa Çiftçi, daha sonra Dodurga Belediyesi’ne geçerek Belediye Başkanı Mustafa Aydın ile görüştü. Aydın, Vali Çiftçi’ye ilçenin en önemli eksikliklerinden birisi olan spor salonu talebi hakkında bilgi verdi.

Vali Mustafa Çiftçi ve beraberindeki heyetin Belediye’den sonraki durağı Dodurga Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu. Burada ilçeye bağlı 12 köy ve ilçedeki 6 mahallenin muhtarıyla bir araya gelen Çiftçi, muhtarların talep ve sorunlarını dinledi

Fırsat buldukça muhtarların taleplerini dinlediklerini kaydeden Çiftçi, “Bilindiği gibi 31 Mart’ta mahalli idareler seçimleri yapılacak. Bu seçimde kimi muhtarlarımız yeniden aday olarak yarışa katılacak, kimisi ise görevi bir başkasına devredecek. Bu nedenle 31 Mart seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Muhtarla yapılan toplantının ardından Alpagut’ta faaliyet gösteren açık ve yeraltı maden ocaklarını, Dodurga’daki tıbbi aromatik bitki tarlasını ve ilçede faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasını ziyaret eden Vali Çiftçi, daha sonra Çorum’a döndü.