İYİ Parti Çorum Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan, Dodurga İlçesinde pazar esnafını ziyaret etti.

24 Haziran Genel Seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanan Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan, bugün Dodurga İlçesinde pazarcı esnafı ile bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan’a ziyaretinde İYİ Parti Osmancık İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı ve ilçe teşkilat üyeleri de eşlik etti.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in selamını vatandaşlara ileten Milletvekili Adayı Arslan, ülkemizi Meral Akşener’in politikalarıyla yönetmek için 24 Haziran Seçimleri için esnaftan oy ve destek istedi.

Arslan, AK Parti’nin 24 Haziran Seçimleri için vatandaşlara 16 yıldır yapamadıklarını 5 yıl içerisinde yapacaklarını vaat ettiklerini belirterek, insanların artık bu vaatlere kanmadığını, ülkemiz için, Çorum için ve Dodurga için en iyi hizmeti İYİ Parti’nin vereceğini söyledi.

Ülkemizin sorunlarını çok iyi bildiklerini ve bu sorunların İYİ Parti’nin iktidar, Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olmasıyla çözüleceğini vurgulayan Arslan, “Bizler sizlerin desteğiyle iktidar olmaya talibiz, sözde değil gerçekte elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

Halktan olumlu tepkiler alan Arslan, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekindi.