Çorum'un Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ilçeye göl manzaralı konutların yapılması ile ilgili hazırlanan projeyi TOKİ’ye sundu.

Göreve geldiği günden itibaren belediyecilik hizmetlerinin yanısıra Dodurga’nın hemen her sorunu ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Mustafa Aydın, yaptığı girişimler sonucunda Milletvekillerinin de desteği ile ilçeye TOKİ konutlarını kazandırdı.

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı hemşehrimiz Ayhan Karaca’nın da bu konuda büyük katkısını gördüklerini belirten Başkan Aydın, hazırlanan bir projeyi daha Karaca’ya sundu. İlçede ikince TOKİ konutlarının alışılmış projelerin dışında farklı bir şekilde hazırlatan Başkan Aydın, tek katlı ve 3 katlı binalardan oluşan, göl manzaralı, içerisinde yürüyüş yolları, mesire alanları, sosyal faaliyetlerin yapılacağı alanların da bulunduğu projeyi TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca’ya sundu.

Başkan Aydın, Daire Başkanı Karaca’nın sunduğu projeye çok olumlu bir yaklaşım gösterdiğini dile getirerek, kendisine teşekkür etti.