24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Çorum’un Dodurga İlçesi’ne giden AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Dodurga’nın çamur bir halde iken şu anda yaşanabilir bir kent konumuna geldiğini söyledi.

Dodurga’da Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve İlçe Başkanı Abdullah Uysal tarafından karşılanan Karadağ, belediye binası önünde toplanan partililer ile seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Dodurga İlçesi’ne yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Aydın’a teşekkür eden Karadağ, Dodurga’nın çamur bir halde iken şu anda yaşanabilir bir kent konumuna geldiğini söyledi.

Dodurga'ya yapılan yatırımlara devam edileceğinin sözünü veren Karadağ, Dodurga halkının daha fazla konforunu artırmak ve rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak adına belediye ve parti olarak iş birliği içerisinde çalıştıklarını kaydetti.

FETÖ terör örgütü mensuplarının İYİ Partiye oy vererek destekleyeceklerini ileri süren Karadağ, AK Parti sevdalılarından seçimlere 2 gün kala daha fazla ziyaretler yaparak, bir oy fazla almanın hesabını yapmalarını istedi.

Ülkede sağlanan birlik ve beraberliğin devamı için yorulmadan bıkmadan çalışılması gerektiğine vurgu yapan Karadağ, bu ülkenin CHP gibi bir zihniyete teslim edilemeyecek kadar değerli olduğunu ifade etti.

Terörle yapılan mücadeleye de değinen Karadağ, Kandil dağına yapılan operasyon sonucunda PKK terör örgütünün dağ kadrosunun en kısa sürede yakalanacağının müjdesini verdi.

“ÇORUM’A ULAŞIMDA 2,9 MİLYAR YATIRIM YAPILDI”

15 yılda Çorum’un hızına hız kattıklarına hatırlatan Karadağ, “15 yılda Çorum’a ulaştırma ve haberleşme alanında 2,9 Milyar TL. yatırım yaptık. Çorum’u diğer şehirlere bağlayan devlet yollarını 623 kilometreye; Çorum’da ilçeleri, belde ve köyleri şehir merkezine ulaştıran il yollarını 432 kilometreye uzattık. Böylece kente erişimi daha hızlı ve güvenli hale getirerek Çorum’daki karayolu ağını 319 km’si bölünmüş yol olmak üzere 1.055 kilometreye ulaştırdık” diye konuştu.