Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret etti.

Yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette Belediye Başkanı Aydın ilçeye olan desteklerinden dolayı Uslu’ya teşekkür ederek, “Dodurga ilçemizi günden güne büyümeye, gelişmeye devam ediyor. Sizlerin desteği ile teknik çalışmaları ve gerekli izinleri alınan, Kızılırmak sahiline yapacağımız Dodurga Beyi Sosyal Tesisleri için desteklerinizle 150 Bin TL ödenek geldi ve çalışmalara başlandı. Teşekkür ediyorum” dedi.

Uslu, “Dodurga ve Çorum’un turizmine de büyük katkı sağlayacak Dodurga Beyi Sosyal Tesisleri mesire yerinin yapımı için gerekli talimatlar verilerek önce 150 Bin TL destek sağlamıştık ve şuan çalışmalar başladı hayırlı olsun. Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu Çorum’u ziyaret ettiğinde taleplerimizi yeniden ilettik ve Dodurga Beyi tesisi için 300 Bin TL daha ödenek talep ettik. Ayrıca Bakanımızın talimatı ile teknik heyet tesisisin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Çalışmalar hızlanacak. Hayırlı olsun” diye konuştu.