Dodurga Mustafa Kemal İlkokulu öğretmenleri Ajda Başaran ve Kübra Duru tarafından yapılan proje kapsamında kanser hastası bir öğrenci için yardım kermesi düzenlendi.

“Hepimiz bir kişiyiz, birleşince kocaman bir aileyiz” sloganıyla yapılan yardım kermesi, Mustafa Kemal İlkokulu bahçesinde yapıldı. Kermese Dodurga Kaymakamı Tayfun Deli, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Ali Köksal, daire amirleri ve çalışanları, İlçe Jandarma Komutanları, ilçedeki okul idareci ve öğretmenleri, emniyet personelleri, Dodurga İlçe Devlet Hastanesi doktor ve hemşirelerinin yanı sıra çok sayıda veli ve davetli katıldı.

Kermeste öğrenci velileri tarafından yapılan yiyecekler davetlilere dağıtıldı. Çok sayıda yardımseverin buluştuğu kermesle Dodurga halkı ve çalışanları büyük bir dayanışma örneği sergiledi. Kermesin geliri öğrenci velisi hesabına aktarıldı.

Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Yardımcısı Eren Köylü, “Kermesimize katılan ve küçük bir yürek adına birlik ve beraberlik örneği gösteren tüm yardımseverlere teşekkür ederiz" dedi.