Çorum’un Dodurga İlçe Belediyesi tarafından yapılan kapalı pazaryeri, ilçe halkının hizmetine açıldı. Yaklaşık 700 metrekare kapalı, 3000 metrekare açık alanına sahip olan pazaryeri, modern görünümü ve temizliği ile dikkat çekiyor.

Dodurga halkı Belediye Başkanı Mustafa Aydın ile ilkleri yaşamaya devam ediyor.

Bunun bir örneği olan ilçenin ilk kapalı pazarı dün itibarıyla vatandaşın hizmetine sunuldu.

Esentepe Mahallesi Belediye binası yanında bulunan Kapalı Pazar yerinin açılması ile ilçenin önemli bir sorununu daha çözdüklerine belirten Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, “Dodurga ilçemizin ve pazar esnafımızın uzun yıllardır özlemini çektiği kapalı pazaryeri tamamlanarak halkımızın ve esnafımızın hizmetine sunuldu” dedi.

Dodurga’ya ilk kez kapalı bir pazar kazandırarak, esnafın ve vatandaşların hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aydın, "Vatandaşlarımızın rahatlıkla, iklim koşullarından etkilenmeden, sağlıklı ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabileceği, pazarcı esnafımızı da yağmurdan ve güneşten koruyacak, trafik açısından da sorun oluşturmayan kapalı semt pazarının yapımını tamamladık. İlk kapalı pazarımız Dodurga halkına ve esnafımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Bütün hizmetlerini Dodurga halkının yaşam kalitesini yükseltmek için yaptıklarının altını çizen Aydın, yaklaşık 700 metrekare kapalı, 3000 metrekare açık alanına sahip olan pazaryerinin modern görünümü ve temizliği ile göz kamaştırdığını kaydetti.

Kapalı pazar yerinin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Aydın, “2015 Aralık itibari ile yaklaşık 250 Bin liraya kamulaştırdığımız pazar yerinin 2016 yılında İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Halil İbrahim Kaya beye ve İl Genel Meclis Üyelerimizin, ayrıca Dodurga Kaymakamımız Tayfun Deli Beyin ihale aşamasındaki destekleriyle tamamlamış ve hizmete sunmuş durumdayız. Pazar yerimizin açık bölümleri olan 3000 metrekare alan asfaltlanmıştır. Asfalt konusunda karayolları bölge müdürümüze ve Osmancık T.C.K. şefi Ayhan Beyede ayrıca teşekkür ederim. Bu çalışmalarımız aşamasında AK Parti ilçe başkanımız ve teşkilatımızın da bize vermiş olduğu güçle bu eseri ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum" diye konuştu.

Dodurga halkının desteği ile daha çok önemli projelere imza atmaya hazırlandıklarını kaydeden Aydın, “Bize güvenen Dodurga halkının güvenini boşa çıkarmamak adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ne söz vermişsek verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.