Dodurga’da Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın göreve gelmesinin ardından ilçeye kazandırılan önemli hizmetlere bir yenisi daha ekleniyor.

İlçenin her sorunu ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Mustafa Aydın, belediyenin sorumluluğunda bulunan hizmetlerin yanısıra, genel idareden ilçeye yatırım kazandırılması konusunda yoğun çalışmalar yaptı.

İlçede elektrik üretimi konusunda da geliştirilen bir proje hayata geçirildi. Başkan Aydın’ın yoğun girişimleriyle ve inşaatına başlanan Güneş Enerji Sistemi Projesi inşaatı Milletvekillerinin de desteğiyle yüzde 90 seviyesine geldi.

Belediye Başkanı Aydın, Güneş Enerji Sistemi’nin kurulduğu alanda incelemede bulundu. Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, milletvekillerinin desteğiyle Güneş Enerji Sistemi inşaatının yüzde 90 tamamlandığını ve 5 Aralık itibariyle de enerji üretmeye başlanacağını bildirdi.

Aydın, “Biz 2014 te bu projeyi yapacağız diye söz vermedik ama yaptık. Klasik belediyecilik anlayışından sıyrıldık üreten ve halkın refahına yönelik hizmetlerin yapıldığı ve sosyal belediyeciliği ön plana çıkarttık. İnşallah bu önümüzdeki yıllarda Dodurga Belediyesini göze çarpan bir farkındalıkların ön plana çıkarttığı bir hale getireceğini göreceğiz” ifadelerini dile getirdi.