Çorum’un Dodurga İlçesi Belediyesi vatandaşların rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda bayram geçirmelerini sağlamak adına çeşitli çalışmalara imza attı.

İlçede bulunan camilerin iç ve dış temizliğinin yanı sıra ekipler mezarlıklarda da temizlik çalışması yaparak bayrama hazır hale getirdi.

Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dodurgalıların rahat bir bayram geçirmelerini sağlamak için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

Bayram hazırlıkları hakkında bilgi veren Aydın, “İlçemizde bulunan mezarlığı yabani otlardan arındırırken, ilçe içindeki tüm parkları da otlardan temizledik. Dodurga İlçe’mizde temizlik ekipleri cadde ve sokakları temizleyerek genel bir temizlik çalışmalarını yürüttük, arefe günü tüm ilçe sokak ve caddeleri mis kokulu sularla yıkadık” dedi.

Dodurgalıların her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Aydın “ İlçemizde vatandaşın işini kolaylaştırmak için imkânlarımız dâhilinde çalışmaya ve onlara en güzel şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah bu mübarek Ramazan bayramını en iyi şekilde geçirmek hepimize nasip olur. Ramazan Bayramı milletimize, devletimize birlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.