Çorum Fotoğraf Kulübü (ÇFK) ile Çorum Halk Eğitim Merkezi (HEM) işbirliğinde "Temel Fotoğrafçılık Eğitimi" düzenlenecek. 
Çorum’da fotoğraf severler ile bu alanda çalışan kişi ve kuruşları, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerle bir araya getirmek, fotoğrafı sevdirmek ve fotoğraf sanatını yaygınlaştırmak ve Çorum’un tanıtımını yapmak amacıyla kurulan ÇFK, etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. 
Gelen talepler üzerine HEM işbirliğinde "Temel Fotoğrafçılık Eğitimi" düzenleyecek olan ÇFK, ayrıca çeşitli geziler gerçekleştirecek. 
ÇFK Başkanı Atakan Akman, HEM işbirliğinde düzenleyecekleri kursun Haziran ayında başlayacağını yaklaşık 2 ay süreceğini söyledi. Kursa katılmak isteyenlerin www.corumfk.com adresi ile 0532 715 17 87 (Atakan Akman), 0537 794 14 92 (Ahmet Yazıcı) ile 0530 566 88 22 (Doğan Boduç) numaralı telefonları arayarak müracaat edip, bilgi alabileceklerini belirten Akman, katılımın sınırlı olduğunu kaydetti.
Derslerin hafta sonu gerçekleştirileceğini ayrıca saha çalışmalarının ağırlıklı olacağını ifade eden Akman, kurs süresince çeşitli geziler yapılacağını dile getirdi. 
Akman, kursun düzenlenmesi konusunda katkılarını esirgemeyen HEM Müdürü Yasin Yetim'e de teşekkür etti.