Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Aras ve beraberindekiler, Dodurga'da parti teşkilatını, kurum ve kuruluşları ve esnafı ziyaret etti.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde MHP’den 1. sıra adayı gösterilen Mehmet Akif Aras, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Teşkilat mensuplarıyla birlikte Dodurga esnafını ziyaret eden Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, esnaftan seçimlerde destek istedi.

Dodurga Kaymakamlığını, Dodurga İlçe Emniyet Amirliğini, Dodurga İlçe Jandarma Komutanlığını ve Dodurga İlçe Devlet Hastanesini de ziyaret eden Aras, seçim çalışmasını Newtex Tekstil fabrikasını ve çalışanlarını ziyaret ederek tamamladı.

Vatandaşlarla da bol bol sohbet etme imkanı bulan Milletvekili Adayı Aras, gördüğü ilgi ve alakadan memnun bir şekilde ilçeden ayrılırken, yaptığı açıklamada ise “Cumhur ittifakı muazzam bir başarıyla TBMM’de üstünlüğü alacak, güçlü bir siyasal varlıkla temsil edilecektir” dedi.