Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, önemli bir kazanımı daha Dodurga halkına kazandırdı.

Göreve seçildiği günden beri belediye hizmetlerinin yanısıra ilçenin her sorunu ile yakından ilgilenen ve birçok sorunun çözümü için gece-gündüz demeden çalışan Başkan Aydın, seçim vaatlerinde yer alan her şeyi yaparken, vadetmediği birçok hizmeti de ilçe halkının hizmetine sundu.

Bunlara son olarak da atıl durumda bulunan TKİ tesisleri oldu.

Uzun yıllardan beri kullanılmayan tesislerin belediyeye tahsisi için yoğun girişimlerde bulunan Başkan Mustafa Aydın, TKİ Genel Müdürü Ömer Bayrak ile bir görüşme daha yaparak tesislerin tahsisi için anlaşmaya vardı ve karşılıklı imzalar atıldı.

İlçenin uzun yıllardır özlemini çektiği Alpagut Dodurga Linyitleri sitesi atılan bu imzaların ardından Dodurga Belediyesine geçti ve Dodurga halkının kullanımına açılacak.

İmzanın ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Aydın, yıllardır ilçe halkını özlemini yaşadığı tesislere kavuşturuyor olmanın sevincini yaşadığını dile getirdi.

ADL sitesi hakkında da bilgileri paylaşan Başkan Aydın, site sahasında bulunan Sinema Salonu ve 26 bin metrekare arsasının yaklaşık 4 milyon TL değerinde olduğunu ifade etti. Ekonama Binasının yaklaşık 1.5 milyon, 5 Adet Lojman Binasının ise yaklaşık 1.2 Milyon lira değerinde olduğunu açıklayan Başkan Aydın, eski Dispanser binasının yaklaşık 200 bin TL, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun yaklaşık 5.5 Milyon TL, Misafirhane ve arsasının yaklaşık 2.5 Milyon TL olduğunu kaldetti.

Başkan Mustafa Aydın, 20 bin metrekare içerisinde Mesire, Piknik ve Spor Alanı olan Çamlık ile Çocuk Parkının kullanım hakkının ücretsiz olarak belediyeye tahsis edildiğini ve ilçe halkının emrine geçtiği müjdesini verdi.

Başkan Aydın, TKİ-ADL Sahası içerisindeki bu kazanımların sağlanmasında her daim yanlarında olan ve destek veren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a AK Parti İlçe Teşkilatı ve dönemin İlçe Başkanı Abdullah Uysal’a Belediye Meclis Üyelerine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Aydın, iktidarın gücüyle daha güzel günlere ulaşacaklarını da sözlerine ekledi.