Çorum’a Ziraat Bankası Bölge Yöneticiliği açıldı. Bundan böyle; Tokat, Amasya, Kastamonu ve Çankırı illerinden toplam 37 Ziraat Bankası şubesinin kredi işlemleri ve her türlü operasyonel işlemleri Çorum’dan yürütülecek.
Ziraat Bankası Bölge Yöneticiliği, bugünden itibaren; Çepni Mahallesi İnönü Caddesi Aynalı Sokak No:21 adresinde hizmete girdi.
Çorum için büyük bir avantaj olarak görülen Ziraat Bankası Bölge Yöneticiliğinin müdürlüğünü ise İbrahim Enver Yumuk üstleniyor. 4 kattan ibaret olan bölge yöneticiliği binasında şimdilik 11 personel görev yaparken, boş kadrolara personel takviyesiyle birlikte çalışan sayısının 17-18’e yükseltilmesi bekleniyor. Hizmet bölümlerinin yanı sıra ayrıca 50 kişilik eğitim salonunun da bulunduğu bina, bankanın bölgesel eğitimlerine de evsahipliği yapacak. Bankanın 400 kişilik personel grubunun dönemler halinde Çorum’da eğitim göreceği, bunun da Çorum için katma değer sağlayacağı ifade ediliyor.

Ziraat Bankası Bölge Yöneticiliği Müdürü İbrahim Enver Yumuk, Ziraat Bankası’na ait Türkiye’de 35 bölge yöneticiliği bulunduğunu, bunlardan birisinin de Çorum’da olduğunu belirterek, “Çorum’da bölge yöneticiliğinin bulunduğu tek bankayız. Burada yeni model bankacılık sistemi uygulanacak. Hızlı ve etkin bir şekilde müşteriyle diyaloga geçeceğiz. Bölge onayından geçen kredilerde artık süreç daha hızlı işleyecek” dedi.
Çorum’da ayrıca Ankara yolu üzerinde Ekmekçioğulları karşısında Girişimci Şube açtıklarını bildiren Yumuk, önümüzdeki günlerde Bölge Yöneticiliği’nin resmi açılış törenini Girişimci Şube ile birlikte yapacaklarını kaydetti.