Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül ulu çınar ziyaretlerine devam ediyor.

Halime Gül’ün Çorum Belediyesi tarafından evde bakım hizmeti verilen yaşlıları ziyaretinde; Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’nun eşi Sıdıka Yabacıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Fatma Geniş ve Nahide Tekin eşlik etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, ev ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, toplumun temelinde harçları bulunan yaşlılara hürmetin insani bir görev olduğunu belirtti.

Gül, "Yaşlılar bir toplumun manevi direkleri ve temelleri konumundadır. Onlar, hayatları boyunca gençlerin yetişmesi için çaba sarf etmiş, ömürlerini kendilerinden sonraki nesle daha güzel bir dünya bırakmak için harcamışlardır.Bu bakımdan toplumun temelinde harçları bulunan yaşlılara hürmet, dini olduğu kadar vicdani ve insani bir görevdir” dedi.

Halime Gül, “Şehrimizde yaşayan yaşlılarımızın toplumdan soyutlanmadan günlük yaşamlarını kolaylaştırarak onurlu bir yaşam sürdürmelerini sağlamak amacıyla bakıma, yardıma muhtaç aileleri tespit edip, ayağına biz gidiyoruz. Vatandaş odaklı belediyecilik hizmeti gerçekleştiriyoruz. Sosyal yardım ekiplerimiz bu bilinçle çalışmalarına devam ediyor.

Bu amaçla hizmet verdiğimiz yaşlılarımızı ziyaret edip, dertlerini dinliyor, dualarını alıyoruz” diye konuştu.

Halime Gül, evde bulunan küçük çocuklara oyuncak hediye ederken, yaşlılara ise çeşitli hediyeler verdi.