Türkiye genelinde başlattığı mağaza açma atağına aynı hızla sürdüren Vatan Bilgisayar, 2012 yılını Çorum’da açtığı 64’ncü mağazasıyla kapatıyor.
Teknoloji perakendecilinde yatırımlarını artıran Vatan Bilgisayar, her mağazasında yaklaşık 50 çalışan istihdam ederken 2013 yılı itibariyle Hatay, Bursa, İstanbul, İzmir ve Osmaniye’de yeni mağaza açılışları gerçekleştireceğini açıkladı. Vatan Bilgisayar Çorum mağazasının açılışa özel teknoloji severlere 21-22-23 aralık tarihlerinde 13 bin teknoloji ürününde geçerli %25 indirim fırsatı sunuyor.
Türkiye’de hızla gelişen teknoloji perakendeciliğinin öncüsü Vatan Bilgisayar yatırımlarını artırarak 2012 yılını Çorum’da açtığı 64’ncü mağazası ile kapatıyor. Cazip indirim kampanyalarıyla müşterilerine birçok avantaj sunan iddialı alışveriş fırsatları ile bulunduğu illerde teknoloji tutkunlarının ilk tercihi olan Vatan Bilgisayar, teknoloji severlere Çorum Mağazası’nın açılışına özel yüzde 25 indirim ve Bonus ile Axess kredi kartı sahiplerine 10 taksit fırsatı sunuyor.

Vatan Çorum Hiperstore’un açılışına özel 21-23 Aralık tarihleri arasında sunulan kampanyada televizyon, cep telefonu, masaüstü bilgisayar, notebook, yazıcı, fotoğraf makinesi, kamera gibi ürünlerin yanı sıra küçük ev aletleri, kişisel bakım ürünleri ile mutfak aletleri gibi 13 bin teknoloji ürünü yer alıyor. Yeni yıla sayılı günlerin kaldığı şu günlerde sevdiklerine teknolojiyi armağan etmek isteyen Çorumluların her türlü teknoloji ihtiyacı için bu cazip indirim ve taksit fırsatı sadece üç gün geçerli olacak.

Vatan Bilgisayar’ın 64’ncü mağazası Çorum Hiperstore ile bin 800 metrekarelik alanda teknoloji severlere hizmet verirken yaklaşık 50 çalışan istihdam ediyor. Çorum Hiperstore’da teknoloji severleri, ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda en uygun ürüne yönlendiren, satış danışmanlığı adına Vatan Akademi’de yaklaşık 30 gün boyunca teorik ve pratik eğitim gören uzman personeller karşılıyor.

Mağaza açılışında konuşan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan “Bugün, teknoloji severlerle bu mağazada buluşmaktan çok mutluyuz. Vatan Bilgisayar, çok kısa sürede hızlı bir büyüme gerçekleştirdi. 2012 yılına 46 mağaza ile başladık 64 mağaza ile kapatıyoruz. Yeni yılın başında Hatay, Bursa, İstanbul İzmir ve Osmaniye illerinde 5 yeni mağaza için anlaşmalarımızı yaptık. Açılan her yeni mağazamızla birlikte yaptığımız indirim kampanyamıza ilgi ve talep artıyor. 2013 yılında tüketicilerimize daha da yakınlaşıyoruz” dedi.

1983 yılından beri uzman teknoloji ekibiyle en iyi hizmeti sunan, Vatan Bilgisayar en seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayarak 13 bin ürün yelpazesiyle Çorumluların elektronik eşya ihtiyaçlarını karşılarken, “en kaliteli teknolojiyi, en cazip fiyatla” sunacak.

ÜCRETSİZ BİLGİSAYAR KURSU
Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, Çorum'da mağaza açmaları sebebiyle ücretsiz olarak Çorumlulara 2 aylık bilgisayar kursu vereceklerini belirtti.

Vatan Bilgisayar'dan alış veriş yapsın yapmasın isteyen herkese bilgisayar kursu vereceklerini ifade eden Vatan, "Çorum'da yeni mağaza açtığımmız için Çorumlulara ücretsiz bilgisayar kursu vereceğiz. Bunun için bizden alışveriş yapmasına gerek yok. Gelip kayıtını yaptıran herkes bu kursa gelebilir" diye konuştu.

Vatan Bilgisayar Hakkında
Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim-Elmadağ’da Türkiye’nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. İstanbul’un yanı sıra Vatan Bilgisayar; İzmir, Ankara, Adana, Bursa, Konya, Antalya, Kayseri, Samsun, Trabzon, Aydın, Mersin, Eskişehir, Adapazarı, Tekirdağ, Izmit, İskenderun, Gaziantep, Balıkesir, Sivas, Denizli, Kahramanmaraş, Erzurum, Malatya, Düzce, Muğla(Bodrum) Diyarbakır, Afyon, Kütahya, Manisa ve Çorum olmak üzere Türkiye’nin toplam 31 ayrı ilinde 64 mağaza ile hizmet veriyor.

Toplam 119.000 m2 kapalı alana ulaşan Vatan Bilgisayar, Türkiye’de teknoloji perakendeciliğine yenilikçi bir vizyon kazandırmıştır. En seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayan Vatan Bilgisayar; yüzlerce markaya ait, televizyondan cep telefonuna, bilgisayar parçalarından dijital kameralara, notebook’lardan küçük ev aletlerine kadar 12 bine yakın ürün yelpazesini satışa sunuyor. Türkiye’nin her yerine vatanbilgisayar.com web sitesi üzerinden online ürün satışı gerçekleştiren Vatan Bilgisayar, haftanın 7 günü saat 10:00— 19:00 arasında Çağrı Merkezinden de (444 5656) ürünler hakkında detaylı bilgi verebilmekte ve sipariş alabilmektedir. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetine büyük önem veren Vatan Bilgisayarda mağaza başına ortalama 10 kişilik satış sonrası destek ekibi de bulunmaktadır.