Ramazan Bayramı dolayısıyla Çorum Valiliği önündeki Vilayet Parkında bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşmaya Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Tufan Köse, Garnizon Komutanı Per. Alb. Çetin Öcal, Belediye Başkanı Zeki Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Vali Yardımcısı Turgay Gülenç, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Abdurrahman Başbuğ, Siyasi Parti İl Temsilcileri, askeri ve idari personel, daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmaya gelen misafirleriyle ayrı ayrı tokalaşan Vali Necmeddin Kılıç herkesin bayramını kutlayarak misafirlerine ikramlarda bulundu.

Bayramlaşma sonunda bir konuşma yapan Vali Necmeddin Kılıç, “Bu gün çifte bayram yaşıyoruz. Hem bayramın birinci günü hem Cuma ama benim için bu gün üçüncü bir bayramdır. Tüm Çorum’ u burada görmek iktidarı ile, muhalefetiyle, sivil toplumuyla, yarı resmi kuruluşlarıyla ve bürokrasisiyle bir görmek, el ele görmek, omuz omuza görmek, sevgiyle kucaklaştıklarını görmek, benim için ayrı bir bayramdır. Bize bu bayramı yaşattığınız için buraya gelmek için attığınız her adımdan dolayı size teşekkür ediyorum. Buraya ayırdığınız her saniyeniz için size teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz sefa geldiniz. Bundan sonra da daha güzel bayramlarla birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirecek çok anlamlı mesajlar verecek köklerimizden gelen geleneklerimizi yeniden tazeleyeceğimiz daha güzel bayramlarda buluşmayı ümit ediyorum. Hepinizi sevgiyle saygıyla muhabbetle selamlıyorum.” dedi.

Vali Necmeddin Kılıç bayramlaşma töreninden sonra Çorum Milletvekilleri Tufan Köse, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Zeki Gül ve bazı daire amirleriyle birlikte Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavi görmekte olan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletip bayramlarını kutladı.