Çorum Valiliği tarafından her hafta düzenli olarak organize edilen “Halkla Buluşma Huzur Toplantısı” bu hafta Yavruturna Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Vali Necmeddin Kılıç başkanlığında Eti Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, daire amirleri, Yavruturna Mahallesi Muhtarı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Toplantının başında bir konuşma yapan Vali Necmeddin Kılıç, “Bakanlığımızın emir ve talimatları doğrultusunda yaptığımız halk günü toplantılarının bir tanesini daha birlikte icra etmek üzereyiz. Bu mahallemizde bu toplantıyı ikinci kez yapıyoruz. Çok düzenli olarak yaptığımız bu toplantılarda halkımızın talepleri alınıyor. Toplum destekli polislerimiz tarafından ilgili kurumlara bilgi verilerek, takipleri yapılıyor” dedi.

Geçen sene yapılan toplantılarda halk tarafından talep edilen konuları yakından takip ettikleri ve bu konular ile ilgili yaptıkları çalışmalardan dolayı Belediye Başkanlığına, Emniyet Müdürlüğüne, kurum amirlerine teşekkür eden Vali Kılıç, “Hizmetler konusunda sizden gelen talepler bizi yönlendirmeye devam ediyor. Sizin taleplerinizi görmek bizim için proje yapmayı kolaylaştırıyor. Ne yapmamız gerektiğini bize öğretiyor. İşlerimizi yaparken sizin anlattıklarınız bizim için daha öncelikli hale geliyor. Davetimize icabet ettiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmasının ardından Vali Kılıç, mahalle sakinlerine tek tek söz vererek onların sıkıntı, istek ve şikâyetlerini dinleyerek, çözüm konusunda ilgili daire amirlerini talimatlar verdi.