Çorum 24, 25, 26. Dönem Milletvekili, TBMM eski İdare Amiri ve Hak-İş Konfederasyonu eski başkanı Salim Uslu ile AK Parti Çorum Belediye Başkanı Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, MÜSİAD Çorum Şubesini ziyaret etti.

MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Orhan Coşkun ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Uslu ve Aşgın iş adamları ile istişarelerde bulundu.

Ziyarette 3. Olağan Genel Kurulda MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı olarak seçilen Orhan Coşkun'a başarılar dileyen Salim Uslu, “MÜSİAD ülkenin kalkınmasında önemli bir rolü olan sivil toplum kuruluşlarından biri olması münasebetiyle her zaman önemsediğim bir kuruluş olmuştur. Son yapılan genel kurulda Başkanlık görevine seçilen Orhan Coşkun'u ve yönetim kurulunu tebrik ediyor ve başarılar diliyorum'' diye konuştu.

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise; “'MÜSİAD Çorum Şubesi bu zamana kadar her daim başarılı işlere imza atmış bir kuruluşumuzdur. Orhan beyi ve yönetim kurulunu kutluyorum. MÜSİAD'ın Çorum'a vermiş olduğu katkılara devam edeceğinden hiç şüphemiz yoktur'' şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Orhan Coşkun da, “Bizleri bu görevde yalnız bırakmayan ve her zaman MÜSİAD'ın çalışmalarında yanımızda olan vekilimize ve Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür ediyoruz. Sayın Aşgın'a çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz'' dedi.