Çorum halkının sorun ve taleplerini yerinde tespit etmek ve çözüm bulmak amacıyla Çorum Valiliği tarafından düzenlenen Halkla Buluşma ve Huzur Toplantısı bu hafta Ulukavak Mahallesi’nde yapıldı.

Cumhuriyet Ortaokulu’nda Çorum Valisi Necmeddin Kılıç başkanlığında bugün gerçekleştirilen toplantıya, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Milli Eğitim Müdürün Seyit Ali Büyük, Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir ve mahalle sakini katıldı.

Toplantının başında bir konuşma yapan Vali Necmeddin Kılıç, bir önceki toplantıda mahalle sakinleri tarafından gündeme getirilen taleplerin yerine getirildiğini söyledi.

Ulukavak Mahallesi’nde eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda yaptıkları çalışmalar hakkında da mahalle sakinlerini bilgilendiren Kılıç, “Derdiniz derdimizdir. Mutluluğunuz mutluluğumuzdur.” dedi

Daha sonra Vali Kılıç, mahalle sakinlerine söz vererek, istek ve şikâyetlerini dinledi. Çözüm konusunda ilgili amirlerden bilgi alan Vali Kılıç, vatandaşların sorunlarının biran önce çözülmesi için talimatlar verdi.

Toplantı sonunda Vali Kılıç, Belediye Başkanı Gül ve beraberindekiler mahalle de bulunan çocuklara oyuncak hediye ettiler.