Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum’da 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak görev yapmaya başlayan Barış Erdoğan ve Müftü Ahmet Akın’ı makamlarında ziyaret ettiler. 
Karadaş ve Başaranhıncal ziyaretlerde, Çorum’un; huzurlu, modern, insanların birbirine saygı duyduğu, birlikte yaşama kültürünün geliştiği, asayiş açısından önemli bir sıkıntısı olmayan bir il olduğunu belirterek, dışarıdan ön yargıyla Çorum’a gelen bürokratların, bir süre sonra Çorum’dan ayrılmak istemediğine birçok kez şahit olduklarını belirttiler.
Çorum’un güçlü bir sanayi yapısına sahip olduğu, Anadolu’nun önemli bir üretim merkezi haline geldiği ve bu gibi nedenlerle işsizliğin Türkiye ortalamasının neredeyse yarısı kadar olduğunun aktarıldığı ziyaretlerde, ayrıca Çorum’da ahenkli bir çalışma ortamı olduğu vurgulandı.
Karadaş ve Başaranhıncal Çorum’da yürütecekleri yeni görevlerinde 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Barış Erdoğan ve Müftü Ahmet Akın’a başarılar dilediler.