Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde İl ve ilçe oda / borsa tarafından belirlenmiş il kurulu üyeleri arasından TOBB Çorum Genç Girişimciler İcra Komitesi ve TOBB Çorum Kadın Girişimciler İcra Komitesi seçimleri neticesinde Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığı’na Elvan Can Çabuk, Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığı’na Zeynep Yarımca seçildi.

17’şer kişilik icra kurullarında; Latif Gökhan Subaşı ve Elvan Kesgin Genç Girişimciler icra komitesi başkan yardımcılığına, Gönül Özdilli ve Şule Bilge Kadın Girişimciler icra komitesi başkan yardımcılığına seçildi.

TOBB Çorum Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk, “Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla oluşturulan kurulumuz ile ilimizde girişimcilik kültürünü geliştirecek, gençlere rol model olacak faaliyetleri yapmaya bu dönemde de devam edeceğiz. Kurulumuz Çorum Merkez, Alaca ve Sungurlu Oda/Borsa üyeleri ile birlikte 136 genç girişimci üyeden oluşmaktadır. Genç girişimcilerimiz arasından icra kuruluna seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyor, birlikte çalışacak olmamızdan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum.” dedi.

TOBB Çorum Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca ise “Eski Başkanımız Sayın Nuray Şehirtay’a, bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kurulumuz Çorum Merkez, Alaca ve Sungurlu Oda/Borsa üyeleri ile birlikte 53 kadın üyeden oluşmaktadır. Aramızda daha önce kadın girişimciler kurulunda yer alan üyelerimizin yanı sıra ilk kez katılan arkadaşlarımız da var. Kadın girişimcilerimiz arasından icra kuruluna seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyor, birlikte çalışacak olmamızdan heyecan duyduğumu ifade etmek istiyorum. Kadın girişimciler olarak kadının iş dünyasındaki sorumluluk ve görevlerinde farkındalık oluşturmayı, yöneten ve yönetişim içerisinde olan kadın müteşebbisleri iş dünyasına kazandırmayı hedeflerimiz olarak görmekteyiz. Bu vesile ile başta ilimizde olmak üzere kadın girişimcilerimize, icra kurulunda yer alan icra kurulu üyelerimize seçimin hayırlı olmasını temenni ediyorum. ayrıca; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İstanbul’da Sayın Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları ile gerçekleştirilecek etkinliğe biz de katılacağız. Şimdiden tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. ” dedi.