Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi.

TSO Meclis Salonu’nda Meclis Başkanı Erol Karadaş başkanlığında düzenlenen toplantı da gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantı bir açılış konuşması yapan Meclis Başkanı Erol Karadaş, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilere başarılı geçmesi temennisinde bulundu. 

Daha sonra toplantıda gündemin ilk maddesinde yer alan 16.07.2018 tarihli karar özeti, ikinci ve üçüncü maddesindeki Temmuz ile Ağustos aylarına ait mizanlar ve gelir - gider bütçesi analiz raporları görüşülerek karara bağlandı.

Daha sonra Osmancık Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Çorum TSO’ya ait katılım payının %40 ‘dan %10’a düşürülmesi maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

Osmancık OSB yönetiminde 4 yıl süreyle Oda’yı temsilen görev yapacak 2 asil üye seçiminin de yapıldığı toplantı da asil üyeliklere Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Karaca ve Meclis Üyesi Aytaç Baba seçilirken, 2 yedek üyeliklere ise TSO Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Sarıaslan ve Meclis Üyesi Ahmet Gelgör seçildi.

Son gündem maddesinde de, Oda ve Borsa üyelerine verilecek Disiplin ve Para Cezaları ile Disiplin Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Çorum TSO Disiplin Kurulu tarafından Oda üyesi olan bir firmaya uyarma cezası verilmesi konusu görüşülerek onaylandı.