HABER: ÇAĞRI UZUN
Çorum Tabip Odası, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle kutlama programı düzenledi.
Türkiye’de yaşanan terör olayları nedeniyle her yıl yapılan Tıp Balosu ve Eğlencesi etkinliğini iptal eden Çorum Tabip Odası, bugün saat 12:15’de Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda sade bir kutlama programı düzenledi.
Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, İl Defterdarı Ali Sormaz, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Ömer Sobacı, Çorum Tabip Odası Başkanı Mustafa Azak, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile sağlık çalışanları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını Çorum Tabip Odası Başkanı Mustafa Azak yaptı.

Ayrıca programda İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel de bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından kutlama töreninde 1993-2014 yılları arasında Çorum Tabip Odası Başkanlığı yapmış olan Ömer Akkaş, İsmail Özkubat, Tuncay Korman, Cengiz Keleş, Recep Burhanoğlu, Tahir Mantı, Mithat Cerit, Selim Demirci ve Şahatay Şahin’e teşekkür belgesi ve hediye verildi.

Öte yandan kutlama programında emekli olan doktorlara da onur belgesi takdim edildi.