Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, hafta içerisinde kuruluş protokolü proje ortakları tarafından imzalanan “TEKNOKENT” projesinin hayırlı olmasını diledi. 
Uslu, Devlet  – Sanayi- Üniversite işbirliği ile oluşturulan Teknokent’ in Çorum ilimizde büyük bir sinerji oluşturacağına ifade ederek araştırma geliştirme, ürün çeşitliliği ve verimliliği artıracağını, ayrıca araştırmacıların yanı sıra öğrencilerin de nitelikli iş gücüne hazırlayacağını belirtti. 
Uslu, “Teknokent, üniversite öğrencilerinin nitelikli iş gücüne hazırlanması, istihdam imkânlarını artıracak çalışmaların yapılması açısından çok önemli bir gelişmedir. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Teknokent nasıl GÖTÜRK 2 uydusunun uzaya gönderilmesinde teknik katkı sağladı ise bizde Teknokentimizin ileriki süreçte önemli hizmetlere ev sahipliği yapacağına inanıyor. Bu sürece katkısı bulunan Sayın Valimize, Üniversitemize, Ticaret Sanayi Odamıza, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansımıza, İl Özel İdaremize, Çorum Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları Derneğimize ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkürlerimi sunar, Çorum’umuza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” dedi.