Çorum Valiliği tarafından düzenlenen Halkla Buluşma Huzur Toplantıları devam ediyor.

Mahalle halkının sorun ve taleplerini dinlemek amacıyla düzenlenen toplantı bugün de Vali Necmeddin Kılıç başkanlığında Mimar Sinan Mahallesinde yapıldı.

Mimar Sinan Ortaokulu Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, daire amirleri, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Toplantının başında bir konuşma yapan Vali Necmeddin Kılıç, “Derler ki, bizim insanımız Arif’tir. Ben halktan çok şey öğrendim. Onların bakışı, meseleleri irdelemesi, anlatımları, çok şey öğretir” dedi.

Konuşmasında birliğe vurgu yaparak ‘Bir elin nesi var iki elin sesi var’ atasözünü hatırlatan Vali Kılıç,

“Yan yana geldiğimiz zaman çok şey ortaya çıkıyor. Demek ki böyle konuşmakla yan yana gelmekte büyük fayda var. Düzenli olarak yaptığımız bu toplantılarda halkımızın talepleri alınıyor. Toplum destekli polislerimiz tarafından ilgili kurumlarla takipleri yapılıyor.

Önceki toplantılarda talep edilen konularla ilgili yaptıkları çalışmalardan dolayı Belediye Başkanlığına, Emniyet Müdürlüğüne, kurum amirlerine teşekkür ediyorum. Hizmetler konusunda sizden gelen talepler bizi yönlendirmeye devam ediyor. Sizin taleplerinizi görmek bizim için proje yapmayı kolaylaştırıyor. Ne yapmamız gerektiğini bize öğretiyor. İşlerimizi yaparken sizin anlattıklarınız bizim için daha öncelikli hale geliyor. Davetimize icabet ettiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Vali Necmeddin Kılıç, emniyet, belediye ve tüm kurumların temsilcileri ile birlikte vatandaşın istek ve dileklerini dinleyerek, konuların çözüm konusunda ilgili daire amirlerine talimatlar verdi.