Çorum’da küçük yaştaki çocukları taciz olaylarına bir yenisi daha eklendi. 66 yaşındaki yaşlı vatandaş, 16 yaşındaki kız çocuğunu taciz etmekten tutuklandı.
Olay Osmancık İlçesi’nde meydana geldi. Küçük yaştaki kız kardeşi ile evlerine yakın bir yerde hayvanlarını otlatan 16 yaşındaki İ.G.’nin yanına gelen 66 yaşındaki C.A. isimli yaşlı vatandaş, küçük kıza cep telefonunun ayarını yaptırma bahanesiyle yaklaştı. Telefona bakan ve içerisinde sim kartı olmadığın gören İ.G., kendisine telefonu iade ettiği sırada yaşlı adamdan hiç de beklemediği bir teklifle karşılaştı. Yaşlı adam, İ.G.’ye “Cebimde 10 TL var. Bunu sana vereyim bir öpeyim” dedi. Duyduğu teklif karşısında şaşkına dönem İ.G., olay yerinden kaçarak uzaklaşmak istedi. Komşusunun bahçesine sığınan küçük kızın peşinden giden yaşlı adam, burada da İ.G.’ye zorla sarılmaya ve taciz etmeye kalkıştı. Küçük kızın karşı koyması üzerine bu emellerine ulaşamayan C. A., olay yerinden ayrıldı.
Küçük kızın durumu ailesine bildirmesi üzerine aile polise giderek yaşlı vatandaştan davacı oldular. Verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen C. A., hakkında Çorum Ağır Ceza Mahkemesi’nde küçük kızı tacizden dava açıldı.
C. A., bugün hakim karşısına çıktı. Hakkındaki suçlamalara cevap veren zanlı, kendisine iftira atıldığını ve kendisinin böyle bir şey yapmadığını söyledi. Küçük kızın babası A.G.’nin daha öncede S.A. isimli kişinin eşini taciz ettiği iddiasıyla şikayette bulunduğunu ve kendisine de aynı iftiranın atılmak istediğini anlatan C. A., “Olay yerinde keşif yapılmasını istiyorum. Hayvanlarım ağaçlarına zarar verdiği için kavga ettiğim A.G. bana bu nedenle iftira atıyor. Ben suçsuzum” dedi. 

“İFTİRA ATMIYORUM”
Mahkemede söz alan küçük kızın babası A.G. ise kimseye iftira atmadığını söyledi. Daha önce S.A. isimli kişinin eşini taciz etmekten ceza aldığını kaydeden baba A.G., “Bu kişi kızımı taciz etmiştir. Bu nedenle kızımın psikolojisi bozuldu. Torunu yaşında küçük çocuğu taciz eden bu kişinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

“10 TL VEREYİM SENİ ÖPEYİM DEDİ”
Mahkemede olayı anlaktan İ.G. ise kardeşiyle hayvanlarını otlatmaya gittiklerinde başına bu olayın geldiğini söyledi.
Yaşlı adamın kendisini taciz ettiğini anlatan İ.G., “Ben küçük kardeşimle şehrin dışında bulunan otlakta hayvanlarımızı otlatırken C. A., yanımıza geldi. Bana telefonunu ayarlatmak istediğini söyledi. Telefonu aldım ve baktığımda içerisinde sim kartı yoktu. Bunu söyleyerek telefonu kendisine geri verdim. Tam bu sırada bana yaklaşarak cebinde 10 TL parası olduğunu ve öptürmek karşılığında bu parayı bana vereceğini söyledi. Ben bu sözleri duyunca dedem yaşında olduğunu söyleyerek oradan kaçtım. Baktım peşimden geliyor bir komşumuzun evine sığınmaya çalıştım. Bu sırada komşumuz evde yoktu. C.A., peşimden gelerek burada beni taciz etmeye çalıştı. Beni zorla öpmeye çalıştı, karşı koymam üzerine oradan uzaklaştı. Ben de durumu aileme anlattım” dedi.
Olay yerinde keşif yapılmasını kararlaştıran mahkeme, C. A.’nın tutuklanmasına karar verdi. C.A., küçük yaştaki kız çocuğunu taciz etmekten tutuklanarak Çorum L Tipi Cezaevine gönderildi. 
(Servet Seyfettin Mete)