Çorum Belediyesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği sünnet şöleni bugün yapılacak. 
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çorum Belediyesi’nin her yıl düzenlediği geleneksel “Sünnet ve Dayanışma Şöleni” bugün gerçekleştirilecek.
Hürriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek şölende onlarca çocuğun erkekliğe ilk adımı atacağı vurgulandı. Maddi sıkıntı içinde olan ailelerin çocuklarının her yıl sünnet ettirildiği şölende çocuklara yönelik gösteriler ve sürpriz eğlenceler düzenlenecek. Ayrıca şölen de Türk Halk Müziği sanatçısı Latif Doğan'da konser verecek. 
Bu kapsamda çocuklar aileleriyle birlikte bugün saat 10.00'da Hürriyet Parkı’nda toplanacaklar, buradan başlayacak kortejle şehir turu yapılacak. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve diğer yetkililerin sünnet olacak çocuklarla birlikte bugün Gazi Caddesi, Hamit Kaplan Caddesi, Fatih Caddesi, Akpınar Caddesi, Akşemsettin Caddesi, Hıdırlık Caddesi, Hıdırlık Cami arkası ( Hal Kavşağı), Abide Kavşağı, İnönü Caddesi ve Hürriyet Parkı güzergâhında yapılacak şehir turuna katılması bekleniyor.
Aynı yerde saat 11.00’de Mehter gösterisi, saat 11.30’da protokol konuşmaları ve saat 12.00’de ise Grup Odeon animasyon gösterisi yapılacak. Latif Doğan’ın konserinin ardından ise çocuklar polikliniklerde saat 15.00’de sünnet olacak.
Sünnet olacak çocuklara kıyafetleri ise önceki gün düzenlenen törenle verilmişti. Çocukların erkekliğe atacakları bu mutlu gününe tüm Çorumlular davet edildi.