Çorum’da geçtiğimiz Eylül ayında 5 genç girişimci tarafından hizmete açılan ve önümüzdeki dönemde ülke geneline açılmaya hazırlanan Salih Usta Kebap, Adana yemek kültürünü Çorumlularla buluşturdu.

Buharaevler Mahallesi Dr. İlhan Gürel Caddesi üzerinde Fatih Yeğen, Mehmet Köylü, Ömer Şahin, Ferhat Kakis ve Ömer Faruk Üngör isimli genç girişimciler tarafından 19 metrelik Adana Kebap ile açılışı CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Müftüsü Ahmet Akın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal başta olmak üzere çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapılan Salih Usta Kebap, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilimiz basınını ağırladı.

Çorum basını için değişik bir şov hazırlayan Adanalı kebap ustaları büyük beğeni topladı.

Adana’nın meşhur Hasan Usta Kebap ile 30 yıllık kebap ustası olan Salih Oral’ın büyük desteği ile hizmete açtıkları iki katlı işletmelerde yaklaşık 300 kişiyi nezih bir ortamda ağırlayabildiklerini söyleyen Fatih Yeğen, bugün de Çorum basınını ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Açıldıkları günden bugüne kadar büyük ilgi gören işletmelerinin markalaşarak önümüzdeki yıllarda franchise yöntemi ile ülke geneline açılacağını dile getiren Fatih Yeğen, işletmelerindeki Adana Kebap başta olmak üzere en taze yiyeceklerin en hijyenik ortamda Adana usulüne göre yapıldığını bildirdi. Yeğen ayrıca işletmede istenilen yemeğin haricinde 6 çeşit mezenin ücretsiz olarak sunulduğunu dile getirdi. Ustaları başta olmak üzere etlerin de tamamını Adana’dan getirdiklerini, kebap çeşitleri dışında çiğköfte ve tatlıları dahil tüm yiyeceklerin kendi imalatları olduğunu, Çorumlulara Adana yemek kültürünü tüm yönleriyle tanıtmayı istediklerini söyleyen Yeğen ayrıca önümüzdeki dönemde Çorum yöresel lezzetlerini de mönülerine katmayı hedeflediklerini açıkladı. Çorum’un tanınmış şeflerinden Hüseyin Yavuz’un da İşletme Müdürü olarak kadrolarına katıldığını belirten Fatih Yeğen, işletmelerinde çocuk oyun alanı ve mescidin bulunduğunu, 11.00 – 24.00 saatleri arasında tüm Çorumlulara nezih bir ortamda deneyimli ve güler yüzlü personelleriyle hizmet verdiklerini, ayrıca paket servis hizmeti de sunduklarını açıkladı. Fatih Yeğen tüm Çorumluları aileleri ile birlikte Salih Usta Kebap’a davet etti.