Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin, Enerji Bir-Sen İl Temsilcisi İsmail Temur, Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Bayrak, Kültür Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Bayrak, Çorum Sağlık-Sen Yönetim kurulu, iş yeri temsilcilerinin de eşlik ettiği ziyarette konuşan Saatcı," Memur-Sen Çorum İl temsilciliği, hizmet kollarımız ve Çorum Sağlık-Sen Şube yönetim kurulu ve iş yeri temsilcilerimizle birlikte, hastane yönetimi olarak görevlendirilen yöneticilerimize yeni görevlerinin kendileri ve hastanemiz için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Hasta memnuniyeti kadar çalışan memnuniyetinin de artırılması gerektiğini belirten Saatcı, “Vatandaşlarımıza her türlü özveri ve fedakarlıkla gece gündüz demeden hizmet veren sağlık çalışanlarımızın, sağlık çalışanlarımızın çalışma memnuniyetlerinin artırılması, vatandaşlarımıza verilen sağlık hizmet kalitesini yükseltecektir. Bakanlık yetkililerine seslenmek istiyorum. Tek taraflı memnuniyeti sağlamanız mümkün değildir. Sağlıkta hizmet kalitesinin yükseltilmesini istiyorsanız, olaya sadece hasta odaklı değil, çalışan odaklı da bakmak zorundasınız. Son dönemlerde sağlık çalışanlarının memnuniyetinin azaldığına şahit oluyoruz. Bu istikrarlı bir durum değildir. Bu itibarla bakanlık yetkililerinin çalışan memnuniyetini artırıcı uygulamaları hızla yürürlüğe sokmaları, yöneticilerin de hizmet verdikleri hastanelerde bu uygulamaları hayata geçirmeleri gerekmektedir. Bakanlık yetkililerimizin ve idarecilerimizin bu konularda zaman kaybetmeden gereken adımları atacaklarını umut ediyoruz. Sağlık-Sen olarak ülke genelinde ve yerelde bu konularda üzerimize düşen yükümlülükten kaçınmayacağımızı belirtmek istiyorum. Ayrıca ilimizde sağlıkta yapılacak her güzel uygulama ve adımda her zaman yöneticilerimize katkı sunmaya hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” diye konuştu.

Hastane yöneticileri de, Memur-Sen İl Temsilciliği, hizmet kolları, Çorum Sağlık-Sen Yönetim kurulu üyeleri ve işyeri temsilcilerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür ettiler.