Nihat Sırdar’dan , Cem Arslan’a , Zuhal Topal’dan Kadir Çöpdemir’e kadar pek çok ünlü ismin yarıştığı kategoride Çorum Radyo Melodi programcısı Arif Güven’de yer aldı.
İstanbul Fatih Belediyesi tarafından radyoculuk alanında başarı sağlayan başarılı radyoları, programları ve de programcıları seçmek için bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Sihirli Mikrofon"’ yarışmasında ilk defa yerel bir radyo programcısı aldığı oylarla ulusal kanallarda yayın yapan en iyi programcılar listesine girmeyi başardı.

ARİF GÜVEN SHOW TİME LİSTEYE GİRDİ
Tüm Türkiye’nin oylarıyla "Yılın en iyi radyo show programı" kategorisinde birbirinden ünlü ulusal radyo programcıları listesine Çorum’dan 104,0 frekansından yayın yapan Radyo Melodi’nin programcılarından Arif Güven de halk oylamasıyla girmeyi başardı.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ RADYOCULARINDAN
Arif Güven, işinin elbette zor olduğunu ama Türkiye’nin en iyi radyocularından birisi olarak adının açıklanmasının da gurur verici olduğunu söyledi. "Aslında "Yılın en iyi yerel radyo programcısı" kategorisine girmeyi bekliyordum, ancak bu benim için bir sürpriz oldu” diyen Arif Güven, halk oylamasıyla Türkiye’nin en iyi 19 radyocusu arasına girmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Güven, “Ayrıca ulusal radyocular kadar oy alan ilk yerel programcı olmam da benim için ayrı bir gurur vesilesi, değerli oylarıyla beni destekleyen bütün dinleyicilerime teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Ödül Gecesi ise 11 Şubat 2016 tarihinde, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenecek.