Çorum PTT Başmüdürlüğü tarafından 23 Nisan Haftası münasebetiyle Çorum Sevgi Evleri çocuklarına 23 Nisan Şenliği yapıldı.

Çorum PTT Başmüdürlüğü çalışanları tarafından Çorum Sevgi Evlerinde kalan çocuklar ile Demer Koleji 5. A sınıfının da katıldığı sürpriz kutlama oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

PTT Başmüdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Başmüdür Ziya Başıaçık, Pazarlama Sorumlusu Yılmaz Oktay, müdürlük personeli ve çocuklar katıldı.

Etkinlikte Pazarlama Sorumlusu Yılmaz Oktay, çocuklara PTT tarihi ve pulculuk üzerine bilgilendirme yapıldı.

Kısa bir çizgi film gösterisiyle devam eden kutlamada daha sonra tüm çocuklar başmüdürlük lokaline alınarak, çocuklara masalara hazırlanan mektup ve zarfları ile mektup yazma etkinliği yaptırıldı. Ardında palyaço ablalarca hazırlanan balon şow, yüz boyama, dans gösterileri ile doyasıya eğlenen çocuklar, kendileri için özel olarak hazırlanan 23 Nisan pastasını hep birlikte kesitler.

Etkinlik sonunda günün anlamıma özel tüm çocuklara Çorum PTT başmüdürlüğü çalışanları tarafından hazırlanan boyama setleri hikâye kitapları balon bayrak ve PTT Genel Müdürlüğünce gönderilen dama dama adlı dergisinin olduğu hediyeler verildi.