Sınırlı Sorumlu Çorum Pancar Ekicileri Kooperatifi 29. Mali Genel Kurulunu yaptı.

Çorum Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Derviş Günday Toplantı Salonu’nda yapılan genel kurulda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Saat 11.00'da saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan 29. genel kurula; İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Sarı, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Çorum İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Çorum Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Kahveciler Odası Başkanı Nesimi Özkubat, Çorum Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürbüzer, Çorum Şeker Fabrikası A.Ş. Genel Müdürü Kemal Ateş, Karadeniz Birlik Çorum Müdürü Bülent İnce, Karadeniz Birlik Başkanı Ali Bardakçı, Pancar Ekicileri Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pehlivan Müdür ile Vekili Cavit Temiz, bazı davetliler ile kooperatif ortakları ile muhtarlar katıldı.

Kongrede Divan Başkanlığı’na Ferhat Süreyya Bayır, Başkan Yardımcılığına Ali Bardakcı, Kâtip Üyeliklere Hulisi Aydaş ve Erol Onay getirilirken, oy toplayıcısı olarak da Mustafa Benek ve Ahmet Kaya divan heyetinde görev aldı.

Ahmet Pehlivan’ın konuşması ile başlayan kongrede Kooperatifin 2018 yılı Yönetim Kurulu faaliyet raporu, gelir-gider ve bilanço okunarak ibra edildi.

Denetim Kurulu raporunun okunarak ibra edilmesinden sonra ise hem Yönetim hem de Denetim Kurulu üyeleri ayrı ayrı aklandı.

Dilek ve temenniler bölümü ile sona eren kongrenin ardından katılımcılara ÇESOB yemekhanesinde yemek verildi.