Çorum Orman İşletme Müdürü Halil Kısacık, Gazipaşa Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

ATM Şefi Ersin Fırat ve Bilgisayar İşletmeni İsmail Canbolat’ında katıldığı ziyarette Halil Kısacık, öğrenciler hakkında Okul Müdürü Yaşar Kabakcı'dan bilgi aldı.

Daha sonra Özel Eğitim Sınıfını ziyaret eden Halil Kısacık, tarafından özel öğrencilere Orman Bakanlığının katkılarıyla hazırlanmış; kalemlik içinde ağaç tohumları bulunan kalemler, şapka ve özel eğitim öğrencilerinin uygulamakta oldukları ''Benim Rengimi Fark Et'' projesinde kullanılmak üzere proje logosu baskılı tişört hediye etti

Okul Müdürü Yaşar Kabakcı ve Özel Eğitim Öğretmeni Ayşenur Maral Yıldız, yapılan ziyaretten memnunluk duyduklarını verilen hediyelerin çocuklar için farklı bir anlam taşıdığını söylediler.

Okul Müdürü Yaşar Kabakcı, önümüzdeki günlerde özel çocuklarımızın gerçekleştireceği Nevşehir-Ürgüp gezisinde ,hava şartlarının uygun olması durumunda bu tişörtlerle yaparak geziye renk katılacağını dile getirdi.

Orman İşletme Müdürü Halil Kısacık’ta bu çocukların desteklenmesinin hem kendileri hem de toplum açısından önemli olduğunu dile getirerek, bunun bir sorumluluk duygusu içinde yapılmasının gerekliliğini söyledi.

Bu bağlamda başta bu öğrenciler olmak üzere Çorum'daki özel öğrencilerle Çorum Orman Müdürlüğü olarak farklı etkinlik ve projelerde birlikte hareket etmek istediklerini kaydeden Kısacık, ayrıca yapılacak farklı etkinlik ve projelerde de destek olmaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdiler.