Çorum Oto Tamirciler Odası Başkan Adayı Necmettin Uzun, oda seçimleri öncesi hazırlık çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Esnaf ziyaretlerine devam eden Necmettin Uzun, hem oda üyelerinin görüş ve önerilerini alıyor, hem de moral ve güç depoluyor.
Sektörün duayen esnafı ile görüşen Necmettin Uzun, mesleğe yıllarını vermiş esnafın desteğini ve hayır duasını alarak, izleyeceği yolu belirliyor.
Esnaftan büyük destek gören Uzun, esnafla iç içe odayı daha ileri noktalara götürmenin, odayı, üyeleri büyütmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.
Necmettin Uzun, “Yeni yönetim kurulunun ve başkanının seçileceği Oto Tamirciler Odası'na ekibim ile başkan adayı oldum. Tüm esnaf ve sanatkar arkadaşlarımızın sorunlarını yakından tanıyan biriyim. Ayrıca odada son 4 yıldır Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktayım. Bu zaman zarfında esnaf arkadaşlarımızın hep yanında olduk. Bundan sonra vereceğimiz hizmetleri yeni yönetim kurulumuz ile yapmak istiyoruz. Esnafımızın bize olan güveni ortadadır. Bunu daha da ileriye götüreceğimize inandığımız için yola çıktık. İyi bir hizmet vermek için yönetim kurulu üyelerimiz ile esnafımıza yakın biri olacağız” dedi.
Göreve geldikleri takdirde sorunların üzerine gideceklerini ve bu amaçla projelerinin de hazır olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Uzun, göreve gelmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgiler verdi.