AK Parti İl Başkanı, Çorum MÜSİAD Kurucu Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Çorum'da MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, yönetim kurulu üyeleri ve 81 ilin şube başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı.
Bekiroğlu, MÜSİAD'ın Başkanlar Kurulu Toplantısı'nın Çorum'da yapılmasında önemli bir rol üstlendi.
MÜSİAD'ın Çorum'da şube açmasının ardından aktif ve yoğun faaliyetlerle dikkati çeken Bekiroğlu, derneğin kuruluş sürecinden itibaren güçlü bir altyapı oluşturarak, MÜSİAD Başkanlar Kurulu'nun Çorum'da yapılmasının zeminini oluşturdu. Çünkü, yeni kurulan şubelere küçük veya geniş katılımlı toplantılar yapılmıyordu.
AK Parti Çorum İl Başkanı, MÜSİAD Kurucu İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ile birlikte Çorum Belediye Başkanlığını ziyaret programına katıldı.
Bekiroğlu daha sonra Anitta Otel Konferans Salonu'nda düzenlenen MÜSİAD Genel Başkanı Olpak ve 81 il şube başkanın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı.
Hayat Kağıt Fabrikası'nda düzenlenen yemeğe ise AK Parti Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal, genel merkez yöneticileri, şube başkanları ve il temsilcileri katıldı. Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ise Kargı'nın yöresel ürünlerden oluşan hediyeyi MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'a takdim etti. Bu arada AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Olpak'ı Kargı İlçesi'ne davet etti.
MÜSİAD Genel Başkanı Olpak ve beraberindekiler, Haznedar'daki kahvaltı sonrası Cuma namazında Genç MÜSİAD’ınTevhid Camii'nde düzenlediği programa katıldı.
Ardından Organize Sanayi Bölgesi'ne geçen Olpak ve beraberindekiler, burada Alapala Makine, Arar Makine ve MoneMedikal’i ziyaret ederek incelemelerde bulundular.