Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı çekilişinde yine milyonlarca lira tutarında ikramiye dağıtılacak.

Yılbaşı çekilişi için heyecan başlarken, bilet satışları da tüm canlılığı ile sürüyor.

Milli Piyango'nun yılbaşı biletlerinin piyasaya sürülmesinin ardından vatandaşların zenginlik hayalleri de yeniden canlandı.

Milli Piyango İdaresi'nin tüm şans oyunları, vatandaşların zenginlik hayalini süslemeye, umut dünyasını canlandırmaya devam ediyor.

Çorum'da Bahabey Caddesi üzerinde yıllardır faaliyet gösteren Çevik Büfe Sayısal Loto, İddaa ve Milli Piyango Bayii, yılbaşı öncesi bilet satışlarını sürdürüyor.

Çevik Büfe sahibi Erdal Çevikgedey, vatandaşların sayısal loto, süper loto, şans topu, on numara, milli piyango, iddaa gibi şans oyunlarına ilgisinin her zaman yüksek düzeyde olduğunu, ancak yılbaşında milli piyango biletlerinin ayrı bir yerinin olduğunu, hemen hemen her vatandaşın, her ailesinin bilet almadan yılbaşına girmediğini belirterek, bu yılki en yüksek ikramiyenin 70 milyon lira olarak belirlendiğini söyledi.

Yeni yıla zengin girmek isteyen vatandaşların milli piyango biletlerine akın ettiğini ifade eden Çevikgedey, "talihli adaylarımızın umutlarını süslüyoruz. Neden olmasın? Belki de içimizden biri 2019 yılına milyoner olarak girebilir" dedi.

ÇEYREK 17.5, YARIM 35, TAM BİLET 70 TL

2019 yılbaşında çeyrek biletlerin 17,50 TL’den, yarım biletlerin 35 TL’den, tam biletlerin ise 70 TL’den satışa sunulduğunun bilgisini veren Çevikgedey, "Çekiliş sonucunda büyük ikramiyeyi tutturan talihli kişiler çeyrek bilet sahibi olmaları halinde 17,5 milyon TL, yarım bilet sahibi olmaları halinde 35 milyon TL, tam bilet sahibi olmaları halinde ise 70 milyon TL’lik ikramiyeyi kazanacaklar" ifadesini kullandı.

YILBAŞI BİLETLERİNDE YENİ GÖRÜNÜM

Erdal Çevikgedey'in verdiği bilgiye göre; klasik Milli Piyango biletlerinin yanı sıra artık sayısal oyun bayilerindeki makinelerden de yeni nesil bilet satışı gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar, seyyar bayilerden geleneksel basılı biletleri satın alabildiği gibi Sayısal Loto bileti görünümünde olanları da tercih edebiliyor. Bu biletler, sayısal oyun bayilerindeki makinelerde basılarak satışa sunuluyor. Çekiliş planındaki numaraların bir kısmı basılı, bir kısmı da sayısal olarak satışa sunuluyor. Sayısal olarak satılan biletler, merkezi oyun sisteminden düşülüyor. Biletler üzerinde ayrıca, çekiliş tarihi, biletin seri numarası, oynanma tarihi ve saati, bayi numarası gibi bilgiler de bulunuyor.

Vatandaşlar ayrıca bilet üzerindeki 6 rakamı kendisi belirleyebiliyor.

Yeni sayısal biletler, güvenlik açısından klasik Milli Piyango biletleri gibi yüksek özelliklere sahip. Sayısal Loto gibi termal kağıtlara basılı biletlerde, mor ışıkta görünen filigran gibi güvenlik önlemleri yer alıyor.

Bu arada yeni dönemde, ufak ikramiyeler de sayısal oyun bayileri tarafından ödenecek.