Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Vali Mustafa Çiftçi'ye hoş geldin ziyaretinde bulundular.

Diyanet Sen Şube Başkanı Ali Yıldız, Bem Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Arzu Özkader, Enerji Bir-Sen İl Temsilcisi İsmail Temur, Bayındır Memur Sen İl Temsilcisi Mustafa Bayrak, Eğitim Bir-Sen II Nolu Şube Başkanı Erol Çalmaz, Emekli Memur-Sen İl Temsilcisi Orhan Uyanık, Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Şahinbaş, Kültür Memur-Sen Mehmet Bayrak katıldığı ziyarette konuşan Saatcı, “Sayın valimize şehrimize hoş geldiniz diyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Saatçi, “Sayın valimizin görev yerlerinde ki başarılı çalışmaları neticesinde valiliğe layık görülmesi, sevilen bir kişilik yapısına sahip olması bizleri mutlu etmiştir. Çünkü bu makamlar önceden hükmeden makamlardı. Şimdi Sayın cumhurbaşkanımızın makamı da olmak üzere bu makamlar hizmet etme makamlarına dönüştürülmüş, halka hizmet hakka hizmet kabul edilmiş böylece Türkiye’ye bu bağlamda çağ atlatılmıştır. Ülkemize, vatandaşlarımıza hizmet etmek, onların barış ve huzuru, refahı, sağlığı, mutluluğu, birlikteliği için çalışmak, emek vermek onların hayır duasını alabilmek en büyük mutluluk ve makam olsa gerek. Bu nedenle bizlerde Sivil toplum kurum ve kuruluşları olarak başta kamu çalışanlarının hak ve hukukları için, sonrada şehrimiz, ülkemiz ve halkımız için gece gündüz çalışmak zorundayız. Şehrimize ve vatandaşlarımıza yapılacak her güzel adımda sayın valimizin yanında yer alacağımızın ve bütün imkânlarımızla destek olacağımızın bilinmesini istiyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.