Çorum’da bir lokale silahla baskın yapan iki zanlı, bir kişiyi ayaklarından yaraladı. Olay yerinden kaçan zanlılar polisin takibi sonucu kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Olay gece saatlerinde Esnaf Evler 1. Sokakta bulunan bir lokalde meydana geldi. İddiaya göre, 06 AAF 143 plakalı otomobil ile lokale gelen Beytullah D. ve Uğur D. üzerindeki silahla lokalde bulunan Burak Y.’ye ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlarla bacaklarından yaralanan Burak Y. kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Burak Y. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi.

Silahlı saldırı sonrasında olay yerinden kaçan Uğur D. ve Beytullah D. ise polis ekiplerinin takibi sonucunda Kent Meydanı Otoparkı yakınlarında yakalanarak gözaltına alındı. Kaçan şüphelilerin bulunduğu araçta yapılan aramada ise bir adet ruhsatsız tabanca ile bir adet tüfek ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.