Lee Cooper, Çorum mağazası ile yoluna devam ediyor! Lee Cooper, 19. Mağazasını bugün Çorum’da açtı!
Emine ve Gökhan Gürsoy'un sahibi olduğu Lee Cooper Çorum Mağazası, bugün saat 13.30’da Gazi Caddesi Pir Baba Çamlığı karşısı No:75 adresinde açılarak hizmete girdi.
Mağazanın açılış törenine; İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Alb. Hakan Saraç, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, DSP Parti Meclis Üyesi Hacı Odabaş, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Müdürü Cihan Olur,ee Cooper Toptan Satış Müdürü Deniz Şen ile çok sayıda davetli katıldı.
Okunan duanın ardından açılış kurdelası protokol üyeleri tarafından kesilirken, davetliler mağazayı gezerek hem ürünler hakkında bilgi aldı, hem de alışveriş yaptı.
Mağaza sahibi Emine Gürsoy, ünlü markanın zengin ürün çeşitlerini Çorum halkının beğenisine sunmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.
1908’de Doğu Londra’da Middlesex Street’te 94-96 numaradaki harap binalarda doğan 104 yıllık dünya devi Lee Cooper, yepyeni koleksiyonu ile Çorum’daki marka tutkunlarına kavuştu.
Efsane marka Lee Cooper, 19. mağazasını Çorum’da açmış oldu.
Sonbaharı özgürlük ve sıcaklık temaları ile  karşılayan Lee Cooper, modayı takip etmeyi seven Çorumlulara çeşitli kombinler yaratabilecekleri geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.
Lee Cooper’ın 2012 sonbahar kış koleksiyonunda hem erkekler hem de kadınlar için sunulan baştan çıkarıcı seçenekler yaşamın her alanına “denim on denim” modasını getiriyor. Kadınlarda yüksel bel ve İspanyol paça jean pantolonlar, erkekte slim fit ve rinse yıkamalı jean pantalonlar, uzun kollu denim gömlekler, denim ceketler, denim etekler gibi birçok alternatif sezonun canlı renkleri ile bir araya geliyor.