Çorum Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü, Kafkas Derneği’ni ziyaret etti. 
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, parti yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Kafkas Derneği’ni ziyaret eden Külcü, 5 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları hep halkın memnuniyetini ön planda tutarak gerçekleştirdiklerini söyledi.
“Yapacağımız çalışmalardan önce ve sonra sürekli olarak anketler yaptırdık. Halkımızın memnuniyetini ölçtürdük. Çalışmalarımıza halkımızın da desteğini alarak devam ettik” diyen Külcü, “Ölçmezseniz, ölçemezseniz, yönetemezsiniz. Bu istatistikte temel kuraldır. Her yönetici kendisini ölçtürmekten korkar. Çünkü önüne kötü sonuçların çıkmasını istemez.  Ama biz, yaptığımız çalışmalardan emin olduk. Hizmetlerimizi Çorum’un ihtiyaçlarını, hemşehrilerimizin önceliğini düşünerek projelendirdik ve uyguladık. Hamdolsun bunda da başarılı olduk” dedi. 
30 Mart seçimleri öncesi de bir proje kitapçığı hazırladıklarını söyleyen Külcü, “Bu kitapçık önceki seçimdeki kitapçığa göre çok daha dolu dolu hazırlandı. Yine, şehrimizin gerçek ihtiyaçlarını tespit ederek ona göre projeler hazırladık. İnşallah 30 Mart seçimlerinden sonra uygulamaya koyacağımız bu projeler, her yaştan, her kesimden insanımızın beğenisini kazanacak. Çorum’u emsal illeri arasında bir adım daha öne çıkaracak” dedi. 
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse de yaptığı konuşmada 30 Mart seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca yapılan seçimler içerisinde en önemli seçimlisi olduğunu belirterek, “Bizim iktidarımız süresince birlik ve beraberliğimizi bozamayan güçler, kardeşi kardeşin karşısına getirerek huzuru bozmaya çalışmaktadırlar. Halkımız bu oyunu bozacak” dedi.