Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda oyunu kullandıktan sonra Fatih Caddesi ve Osmancık Caddesi esnafını ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ve Özel Kalem Müdürü Murat Erdem’le birlikte esnafın hatırını soran Başkan Külcü, oyunu henüz kullanmayanlara da bir an evvel oyunu kullanmaları tavsiyesinde bulundu. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaptıkları çalışmaları hep esnafla işbirliği içerisinde yürüttüklerini, esnafın önerilerini her zaman dikkate aldıklarını vurguladı.

Gezisi sırasında çocukların sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Külcü, çocuklarla hatıra fotoğrafı çekindi.

“YENİ TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, esnaf gezisi sırasında Yazıçarşı esnafıyla birlikte çay içti. Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir’in de katıldığı çay sohbetinde mahalle sakinleri mahallelerine yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Külcü’ye teşekkür etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Çorum’da bulunan tüm mahallelere eşit hizmet etmeye gayret ettiklerini, Çorum’un tüm mahalleleriyle birlikte geliştiğini vurgulayarak “Hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız en güzel hizmetlere layıklar. Çorum Belediyesi olarak bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın gösterdiği yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Yeni Türkiye’nin inşası için, Yeni Çorum’un inşası için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz de her zaman bizlerine yanında yer alıyor, bizlere destek veriyor. İnşallah hep birlikte daha güzel bir Çorum inşa edeceğiz” dedi.