Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yeni Sebze Meyve Hali’nin çevre düzenlemesi yapılıyor.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yatırım çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.
Beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Alper Zahir ve Turhan Candan’la birlikte Yeni Sebze ve Meyve Hali’nde sürdürülen çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Sebze ve Meyve Hali’nin hizmete girmesinden sonra Çorum’un bölgesindeki en modern sebze hallerinden birisine kavuşacağını söyledi.

50 dönüm arazi üzerine inşa edilen Yeni Sebze ve Meyve Hali’nin arsa payı ile birlikte yaklaşık 10 Milyon TL’ye mal olduğunu kaydeden Başkan Külcü, “Halin, 12 bin 600 metrekare kapalı alanı olacak. İçerisinde 34 adet dükkan bulunacak ve bu dükkanlar 170 metrekare olacak. 4 de soğuk hava deposu ile 2 tane de laboratuvar inşa ettik. Ön kısımda restoran, idari bölümler burada olacak” dedi.

Yeni Sebze Hali’nde sürdürülen çevre düzenleme çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını dile getiren Başkan Külcü, “Şu anda Sebze Hali’nde peyzaj düzenlemeleri, halin etrafındaki yolların genişletme çalışmaları, yağmursuyu hattı ve çevre aydınlatma işleri tamamlanıyor. Bu çalışmalar da ay sonu itibariyle tamamlanmış olacak. Şehrimiz, son derece modern bir Sebze Hali’ne kavuşmuş olacak. Modern Sebze ve Meyve Halimiz hayırlı olsun” dedi.