Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, hafta sonu mesaisinde proje inşaatlarını inceledi.
Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Alper Zahir, Turhan Candan ve Özel Kalem Müdürü Murat Erdem’le birlikte yapımı tamamlanan ve asfalt çalışmaları devam eden Kamyon Garajı’nda incelemelerde bulundu.
Son 5 yılda yapılan işlerin Çorumluların gönlünde yer ettiğini hatırlatan Başkan Külcü, başlattıkları projelerin bazılarının tamamlandığını, bazılarının da tamamlanma aşamasına geldiğini kaydetti.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 2009 seçimleri öncesi Çorum için hazırladıkları projeleri bir bir hayata geçirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Seçim çalışmaları esnasında yapmayı taahhüt ettikleri projelerin tamamını hayata geçirdiklerini, bunların yanında başkaca projeleri uygulayarak Çorum’un, bölgesinin yıldızı olması yolunda önemli mesafeler aldıklarını dile getiren Başkan Külcü, “Bugün Çorum’un dört bir tarafından Belediyemizin çalışmalarını görüyoruz.

Yeni Terminal İnşaatı, Buharaevler Kültür Merkezi, Sebze ve Meyve Hali, Kamyon Garajı, Traktörcüler Sitesi, Mahalle Kültür Merkezleri, Nikah Sarayı gibi projelerimizde artık son aşamaya geldik. 5 yıldaki projelerimizle Çorum’u adeta yeniden imar ettik. İnşallah önümüzdeki beş yıllık dönemde de projelerimizle Çorum’u hak ettiği yere taşıyacağız. Daha modern, daha yaşanılabilir bir Çorum için ekibimizle birlikte gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.