Türk Kızılay’ın Ramazan ayında veren el ile alan el arasında köprü olmak için Türkiye Genelinde ramazanda az çok demeden paylaşıyorsan “Hilal Olsun Türkiye” ismi ile kampanya başlatıldı.

Bu kapsamda Çorum Türk Kızılay Şubesi olarak Çorum AHL Park Migros önünde gıda kolisi bağış kampanyası başlatıldı.

Kampanya hakkında bilgi veren Türk Kızılay Çorum Şubesi Başkanı Hüseyin Kılıç, “Yardım yapmak isteyen yardımsever insanlarımız buradan alacakları Bereket Paketi için 37 TL, Lezzet Paketi için 65 TL ve ziyafet Paketi için 90 TL ödeyerek aldıkları gıda kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Kızılay’a bağış yapabileceklerdir.

İnsanlarımız her türlü aynı ve nakdi yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Türk Kızılayına verebilirler.

Türk Kızılay Çorum Şubesi olarak Ramazan ayında çalışmalarımız devam etmektedir. Kadın Kollarımız her hafta 250 kişiye ev yemekleri dağıtımı yapmaktadır. Türk Kızılay’ı Çorum Şubesi Gençlik Kollarımız Gıda paketi kampanyasını yürütmektedir. Türk Kızılayı Çorum Şubesi Giyip evi olarak her hafta 25 ailemizin giyim ihtiyacını karşılamaktayız. Yine Türk Kızılayı Çorum Şubesi olarak ramazan ayında 500 kişiye gıda kolisi dağıtımı yapılmaktadır. Türk Kızılayı siz değerli insanların yardımı ile insanlığın sesi olmaya devam edecektir” dedi.