AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği’nin yeni yönetimini ziyaret etti.

Ak Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ’a, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Ak Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Hasan Algül, Adife Kanar, Gazi Yıldırım, Ak Parti Çorum İl Başkanlığı Şehit Aileleri Gaziler Komisyonu Başkanı Namık Kemal Batman, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Parti yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti Sungurlu İl Genel Meclis Üyeleri eşlik etti.

Şehit Aileleri Derneği eski Başkanı ve yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni başkan Galip Deniz ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ileten Karadağ, “Devletimiz maddi ve manevi anlamda sizlerin yanında yer alarak her türlü desteği veriyordu. Bizim görevimiz moral desteği vermek, özel günlerinizde yanınızda olmaktır. Kur’an’ı Kerim ve ay yıldızlı bayrağımızı hediye ediyoruz.

Bu arada genel merkezimiz herhangi bir yardım komisyonu kurmadı, yanlış anlaşılmasın. Şehit ailelerimizi tespit ederek kamuda iş fırsatı sağlamaya çalışıyoruz. Eski yönetimdeki arkadaşlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, yeni başkanımıza hayırlı olsun diyoruz.” dedi.

Ziyarette Şehit Aileleri Derneği Başkanı Galip Deniz tarafından Ak Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ ve beraberindeki heyete Aziz Şehitlerimiz ile ilgili oluşturulan kitap hediye ederek derneklerine yapılan ziyaret nedeniyle teşekkür etti.