Çorum Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre Gazi ve İnönü Caddelerindeki çalışmalarda sona doğru yaklaşıyor. Yaz ayının girmesiyle birlikte başlayan altyapı çalışmalarında artık sona gelindi. 
Bilindiği gibi Gazi ve İnönü caddelerinin öncelikle yağmursuyu şebekesi tamamen yenilenmiş, daha sonra da Anadolu’da ilk kez çöp konteynırları yer altına alınmıştı. Yine uzun yıllardır yinelenmeyen şehrin en işlek caddeleri olan Gazi-İnönü caddelerinin tretuarlarının yenilenmesi çalışmasına geçilmişti. Bir süredir devam eden çalışmalarda artık epeyce yol alındı. Eski kaldırımların sökülmesiyle oluşan toz ve çamuru önlemek amacıyla tretuar için zemine beton atan Çorum Belediyesi, tüm plan ve programını vatandaş memnuniyetine göre yapıyor. Vatandaşları mağdur etmemek için büyük gayret gösteren Çorum Belediyesi’nin bu çalışmaları ise büyük küçük, yaşlı genç tüm Çorumlular tarafından beğeni topluyor. 
Yaklaşık 30 yıldır yenilenmeyen şehrimizin en işlek caddesinin tretuar ve bordürleri Belediyemiz tarafından Çorum’a yakışır kalite ve estetik yapıdaki taşlarla değiştirilmeye başlandı. Kaldırım betonları atılan bölgelerden başlanarak Saat Kulesi ve oradan da Tedaş Kavşağı’na kadar mesafede sürdürülecek olan çalışmaların yılsonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor. Çalışmalar esnasında vatandaşlarımızın gösterdiği sabır ve duyarlılığa Çorum Belediyesi olarak müteşekkir olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.