İyi Parti Çorum Belediye Başkan adayı Dr. Bilgi Terlemezoğlu,31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında Çorum Kafkas Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

İyi Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ve İyi Parti Çorum il başkan yardımcısı Hüseyin Koca’nın da hazır bulunduğu ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti.

Çorum Kafkas Kültür Derneği Başkanı Nilüfer Hatice Kaya ve yönetin kurulu üyeleri tarafından karşılanan İyi Parti Çorum Belediye Başkan adayı Bilgi Terlemezoğlu, dernek yönetimine kendisini tanıttı.

Ziyarette Kafkas Kültür Derneği yöneticileri de yaşadıkları sorunlar hakkında Başkan adayı Bilgi Terlemezoğlu’nu bilgilendirdi.

“KAFKAS KÜLTÜR DERNEĞİ’NE BİR KÜLTÜR MERKEZİ YAPILACAK”

Çorum için hazırladığı projeler hakkında bilgiler veren Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu, projeler arasında bulunan her mahalleye bir kültür merkezi projeleri kapsamında Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanmaları halinde Kafkas Kültür Derneği için bir kültür merkezi sözünü verdi. Terlemezoğlu, yapacakları projelerle herkese dokunmayı amaçladıklarını da kaydetti.

KAFKAS DERNEĞİ MEMNUNİYETLE KARŞILADI

Çorum Kafkas Derneği Başkanı Nilüfer Hatice Kaya ise, Bilgi Terlemezoğlu ve beraberindekilerin ziyaretinden dolayı memnun duyduklarını kaydederek, kültür merkezi sözü için Terlemezoğlu’na teşekkür etti.

Kaya, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde Bilgi Terlemezoğlu’ne başarılar diledi.