Kaan Yücel Fotoğrafçılık ve Stüdyo Eymen işbirliği ile hayata geçirilen “Gülen Yüzler” projesi devam ediyor.

Proje kapsamında Mecitözü İlçesinin Işıklı İlköğretim Okulu öğrencilerin hatıra fotoğrafları gönüllü olarak çekilirken, hayırseverler tarafından yapılan kırtasiye kıyafet gibi yardımlarda köye ulaştırıldı.

Stüdyo Eymen sahibi Evrim Bayar, Eğitim Gönüllüsü Arzu Saraloğlu ve Fotoğrafçı Kaan Yücel, Işıklı İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Mecitözü Milli Eğitim Müdürü İrfan Doğru ve Okul Öğretmeni Uğur Delice’nin de eşlik ettiği ziyarette “Gülen Yüzler” proje ekibi minikleri sevindirdi.

Yardımlarından dolayı “Gülen Yüzler” proje ekine teşekkür eden Okul Öğretmeni Uğur Delice hayırsever vatandaşlara köy halkı adına teşekkür etti.

Delice, öğrenciler ve köy halkının bu kış günlerinde bir nebze yüzlerinin güldüğünü bir eğitimci olarak vatandaşların özverili düşüncesinden dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Mecitözü Milli Eğitim Müdürü İrfan Doğru ise bu projede emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Stüdyo Eymen Sahibi Evrim Bayar ise bu zorlu kış aylarında köy halkına yardım eli olmalarından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Geleceğimize ışık tutacak olan çocuklarımızın yüzlerini güldürmek istedik. Bu kapsamda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Fotoğrafçı Kaan Yücel ise alan el ile veren el arasında köprü olduklarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.